25-11-08

Profcontract ondertekend

Ik heb deze weerblog enkele maanden schromelijk verwaarsloosd. Daar was een goede reden voor. Enkele maanden geleden heb ik een "profcontract" kunnen ondertekenen. Ik ben nu beroepshalve in de weer met het weer, als marien meteoroloog aan onze kust. Wie van zijn hobby zijn beroep kan maken, is een gelukkig mens. Ik ben dus een gelukkig mens.

De druktste inwerkperiode is nu achter de rug. Opleidingen zijn gevolgd, cursussen ingestudeerd. Ik draai inmiddels zo goed als volwaardig mee met mijn zes sympathieke collega-meteorologen. Enfin, dat hoop ik toch...

Voor wie het zou interesseren: een deeltje van het resultaat van mijn arbeid is te zien op de website www.kustweerbericht.be.

Weersverwachtingen zult u op deze blog in de toekomst niet lezen. Dat reserveer ik voor de werkuren. Ik stel voor dat we verdergaan waar ik in juli gestopt was, met wat creatief werk en af en toe wat meteorologische duiding. Iedereen akkoord?

Tot binnenkort.

21:30 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Akkoord! Zolang er maar regelmatig een Van Puyvelde verschijnt. Enne, veel succes met je (al niet zo nieuwe) job.

Gepost door: Wouter Lefebvre | 27-11-08

Van Puyvelde Dag Wouter,

Van Puyvelde komt er binnenkort wel weer aan.
Ik ben trouwens de voorbije maanden een paar keer in Leuven (Heverlee) geweest, maar altijd op de onmogelijkste uren... Voor 't boek moeten we dus nog een regeling zien te vinden. Ik mail nog wel eens.

Groetjes,

Gert

Gepost door: Gert | 28-11-08

Ik denk dat je meer kans maakt om me op onmogelijke uren in Leuven te vinden dan op mogelijke uren. Dus, zend maar een mailtje wanneer je nog eens in Leuven zal passeren.

Gepost door: Wouter Lefebvre | 28-11-08

Gefeliciteerd! Dag Gert en familie,

Fijn is het inderdaad als je van je hobby je beroep kan maken. Ik wens je dan ook alle succes toe. De website van het 'kustweerbericht' bekijk ik regelmatig als ikzelf of familieleden naar 't verre Westen trekt. Het is dan ook een overzichtelijke en gestructureerde website. In ieder geval veel geluk, prettige eindejaarsfeesten en een mooi 2009 toegewenst (beetje vroeg maar verleden week speelden ze al 'stille nacht' op de radio, te gek voor woorden eigenlijk ;)).

Groetjes,
Katya

Gepost door: Katya Van Autgaerden | 30-11-08

Dankuwel! Danku Katya. We zullen ons best doen om zo veel mogelijk mooi weer te voorspellen aan de kust! Alhoewel we dat natuurlijk niet helemaal zelf in de hand hebben ;-)
Prettige feestperiode ook!

Gepost door: Gert | 01-12-08

De commentaren zijn gesloten.